Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Zeeuwse Wijnfeesten 2017 – De Koning van de Camping

Nadien de Visser van Le Club des Vins mocht haar stokje als Zeeuwse Wijnkoningin 2016 overdragen. Vanaf nu gaat ze door het leven als Wijn Prinses. Dat hebben we gevierd!

Daar waar we vorig jaar weer naar huis moesten rijden, besloten we dat dit jaar anders aan te pakken. Met z’n allen op de camping!

Lees meer op LeClubDesVins.nl.

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram