Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Uber ontgroening, Pale Ale en WordPress in Londen

WordCamp London 2015

Het afgelopen weekend zat ik met Level Level in Londen bij WordCamp London 2015. Na een dagje te zijn losgelaten in London en na de mix van Pale Ale, Barclays Cycle Hire, Sushi, Uber, de Google Campus en Victoria Secret, is het tijd voor het serieuze werk: WordCamp London 2015. Twee dagen en drie tracks vol met WordPress talks. Van User Experience en responsive images tot de REST-API. Een gevarieerd programma voor designers, coders en marketeers.

Fietsende Hollanders en onze Uber ontgroening

Met gierende banden en in een degelijk rijtje crossen we op de fiets door London van Southbank naar Noord London. Binnen een half uur kunnen we op de locatie van het congres zijn. Top, die Barclays Cycle Hire, maar niet realiserend dat je in Noord Londen geen stallingen hebt. Een half uur fietsen werd dus een uur. En de fietstocht eindigde in onze Uber ontgroening. Uber… We zijn verkocht. We zijn fan. Binnen 2 clicks staat er na 3 minuten een auto voor je neus en cross je de stad door voor 10 pond. Een beetje verlaat arriveren we zaterdag op de locatie en verspreiden we ons over de presentaties.

Benieuwd naar de presentaties? Bekijk hier de Level Level Top 5. 

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram