Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Webdesign trends voor 2015

Webdesign trends voor 2015

Dit was het jaar van responsive webdesign, minimalistische ontwerpen, full-width foto headers en parrallax scrolling. Trends werden de standaard, meer werd minder, foto’s werden video’s, en mobiel werd responsive.

Maar wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van webdesign voor aankomend jaar? Ik vroeg het mijn collega’s. Bekijk de trends in het artikel op level-level.com.

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram