Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Songkran: Thais nieuwjaar gevierd met waterfestival

Vanaf 13 april werd het Thaise nieuwjaar gevierd! En waren wij nou net toevallig op het party-eiland Ko Phangan. Dus vroeg ons bed uit (nou ja… onze biologische klok staat op 7 uur) en de straten op!

Waterfestival en talkpoeder
Bewapend met een waterpistool en waterdichte tasjes hebben we ons letterlijk ondergedompeld in deze Thaise feestdag!

Het waterfestival staat symbool voor het reinigen van alles om zo het nieuwe jaar in te gaan. Dus alles en iedereen gooit met water en talkpoeder! Je kan het écht niet ontkomen!

Thai Whiskey
Al snel waren we dikke vrienden met een uitbundige Thaise familie waar we heel de ochtend zijn geweest! “You happy! We happy!”, werd om de minuut geschreeuwd en de Thaise Whiskey vloeide redelijk op de vroegen ochtend! En Ja Marco; afslaan is echt onbeschoft!

Bakken met water en flessen talkpoeder hebben wel die dag over ons heen gekregen! Één groot feest op straat! Schitterend!

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram