Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Post-its, stiften en bier als kick-starter voor project

Post-its, stiften en bier als kick-starter voor project

Ken je dat verhaal van de kinderen van de schoenmaker? Met het gezegde ‘The cobbler’s children have no shoes’ in gedachten plande ik bij Level Level een kick-off sessie voor onze eigen spiksplinternieuwe website…… Die nieuwe website gaat er komen! Sowieso…

In de eerste kick-off sessie hebben we een Product Vision Statemen opgesteld. De Product Vision is een soort elevator pitch van het product dat je gaat ontwikkelen. Een korte samenvatting van hoe onze nieuwe website ondersteunend is aan de strategie van Level Level. De visie beschrijft de aanleiding en de doelen en is de rode draad gedurende de ontwikkeling.

Door dit samen met het team op te stellen staan direct alle neuzen dezelfde kant op. Ik vind het een fijne manier om een project te starten. Benieuwd hoe? Lees mijn blogje op level-level.com.

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram