Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Oe Tooier, Oe Mooier 2016; bijna negen mille opgehaald

Waar het kleine dorp als Westkapelle groots in kan zijn. Dit jaar haalden we voor Serious Request en voor Stichting Ambulancewerk 8703,05 euro op. Trots om hier elk jaar weer als vrijwilliger onderdeel van te mogen zijn.

Zaterdag 22 oktober kwam een groot deel van Westkapelle weer in actie voor het goede doel. Kasteel van Batavia veranderde weer tot een heus actiecentrum voor allerlei activiteiten waarmee geld wordt opgehaald, van een bingo tot en met cocktails maken. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Stichting Ambulancewens en Serious Request Koudekerke.

Share this Story

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram