Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Mijn online vrienden: Rotterdam versus Zeeland!

Mijn online vrienden: Rotterdam versus Zeeland!

De post van Level Level over mijn ‘intrede’ deed even stof opwaaien bij mijn online volgers. Een simpel bericht, maar met een persoonlijke touch. En dus een groot bereik en interacties voor Level Level als gevolg. Het was een groots genoegen om na publicatie en verspreiding op social media mijn online volgers uit Rotterdam het te zien uitvechten tegen Zeeland. Huh??

Google Analytics Realtime

Ja.. Dankzij de Realtime functie van Google Analytics kan je na publicatie en verspreiding op social media zien wat dat aan website bezoekers oplevert voor  Level-Level.com. In een geografisch kaartje zag ik de bezoekers als stippen op-poppen en leverde en een keiharde strijd tussen Rotterdam en Zeeland ontstaan. Waar zit mijn grootste fan-base gevestigd. 😉 Een gelijkstand als resultaat. Maar mooi om te volgen en verslavende manier om op deze manier meer te weten te komen over mijn online vrienden. Maar wie zijn die Limburgers?

Makkelijk scoren

Niet iedere post wordt natuurlijk hysterisch onthaalt door likes, reacties of complimenten van je vrienden en volgers. Zowel zakelijk als privé. Sinds vorige week ben ik actief als Content Marketeer en Project Manager bij Internetbureau Level Level in Rotterdam.Mijn zakelijke en inhoudelijk Level Level post over Responisve Webdesign van vanmiddag levert nog weinig interactie op Facebook. Terwijl de post van vorige week met een persoonlijke touch en een beetje een record aan bereik opleverde.

Het verschil in posts is makkelijk te analyseren. We weten ook dat updates met emotie en een persoonlijke touch veel interessanter zijn voor interacties. Maar het kiezen voor de ‘makkelijkste’ weg en alleen gaan voor de online fame is niet de content strategie waar we bij Level Level in geloven. Maar inspelen op de emotie en kennisdeling combineren met persoonlijkheid is een mooie uitdaging waar ik me de komende tijd onder andere mee kan vermaken bij Level Level.

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram