Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Le Club des Vins gekroond tot Zeeuwse Wijn Koningin 2016

Zaterdag 8 augustus is Nadien de Visser van Le Club des Vins gekroond als Zeeuwse wijnkoningin op Wijnhoeve De Kleine Schorre tijdens het Zeeuwse Wijnfeest. Als trotse hofdame mocht ik er bij zijn.

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram