Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Interesse in Responsive Webdesign? Download gratis artikelenbundel van Level Level!

Interesse in Responsive Webdesign? Download gratis artikelenbundel van Level Level!

Het aantal bezoekers dat via mobiel of tablet websites bezoekt, stijgt vrijwel bij elke organisatie. Een geoptimaliseerde website is dan ook essentieel. Responsive webdesign is hier voor de oplossing. Je website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of gebruiksvriendelijkheid. Dus een superflexibele en gebruiksvriendelijke benadering voor het ontwerpen én ontwikkelen van digitale ervaringen. De website wordt altijd optimaal gepresenteerd. Gebruiksvriendelijkheid gegarandeerd op welke device dan ook.

Level Level is expert op het gebied van responsive webdesign en ik als content marketeer mag deze expertise het wereld wijde web op verspreiden. Zo nu het artikelenbundel. 9 artikelen en een uitgebreide case van een responsive website samengevoegd in een bundel en is gratis te downloaden. Interessant als je bijvoorbeeld nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, de do’s en don’ts en voor- en nadelen ten opzichte van een applicatie.

Download Artikelenbundel!

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram