Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

De hotspots van Texel: Skuumkoppen, Viswijven en Dorstige Tijgers

De hotspots van Texel: Skuumkoppen, Viswijven en Dorstige Tijgers

Wat te doen op Texel? Wat zijn de hotspots van Texel? Waar drinken de bonkige eilandbinken hun vrijdagmiddag biertje? Waar moet je als hippe vogeltjeskieker (toerist) je craftbier drinken? Opvallend vond ik online bar weinig over leuke en bijzondere barretjes en kroegjes. Een café plan voor Texel ontbreekt. Dus met een missie vertrokken we naar Texel: Keihard chillen, het eiland verkennen, Texelse bieren drinken en op zoek naar dé hotspots van Texel.

Genoeg reden dus om na lange tijd weer eens een blog te publiceren op Le Club des Vins. 

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram