Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Cruisen door de straten van Barcelona

We stappen donderdagochtend met een onzeker (maar blij) gevoel de auto in voor het jaarlijkse weekendje ‘Bestemming Onbekend’. Op het vliegveld is het dan eindelijk zover: de tickets worden uitgedeeld. We gaan naar Barcelona! Woohoo, zon, bier, wijn, alles!

Bekijk de blog met onze dikke tips op Le Club des Vins.nl.

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram