Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Café Bokaal voor een speciaal biertje met friet stoof

Café Bokaal voor een speciaal biertje met friet stoof

Bierlokaal Café Bokaal op de Nieuwe Markt is nog maar een maand oud en al helemaal hot & happening. Met elf, ja 11 bieren van de tap, 80 soorten in de fles en met friet stoof op het menu scoor je punten. Althans bij mij wel. Wat mij betreft een ideale kroeg om deze wintermaanden aan het einde van de middag ‘op te warmen’ en om vervolgens net iets te lang te blijven plakken, zoals wij gisteren.

Frietje stoof
Bokaal is een moderne bruine kroeg met een gezellige sfeer door de robuste statafels, stevige barkrukken en een spijskaart vol kazen, worsten en hapjes. De eye-catcher in de zaak is de vitrine met vleeswaren en kazen die je op een houten plank geserveerd krijgt. Voor de stevige trek kan je kiezen uit een paar goeie traditionele gerichten die natuurlijk perfect bij een speciaal biertje passen. Uiensoep, steak tartaar, friet met stoofvlees en zalm.

Biertafels
Bokaal is van de eigenaren van Level en Blender en zit sinds oktober in het oude pand van café Rembrandt op het hoekje aan de Pannekoekstraat. De picknicktafels, parasols en  vuurkorven creëren buiten een flink terras en geeft ‘smoel’ aan het plein. Door de heaters kan je er nu ook nog ‘lekker’ buiten zitten.

Rotterdam heeft er weer een hotspot bij!

Bierlokaal Bokaal Rotterdam
Foto: Bierlokaal Bokaal. 

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram