Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

‘Let the best burger win!’

Ja wij trotse Rotterdammers zijn fan van de burger. Een lokaal-biologisch-handgemaakte-hamburger in verschillende soorten en maten. Een hipster trend van 2014. De hamburger tenten popten afgelopen tijd uit de grond. Bogue.nl ging op zoek naar de nieuwe Rotterdamse Hamburger Koning. Bar – Restaurant Ter Marsch & Co kwam als beste door de Bogue Hamburgertest 2014.

“We zijn carnivoren en herkennen daarom goed vlees direct. Met de winnaar heeft Rotterdam er een nieuwe plek bij waar kwaliteit en concept leidend zijn. Een hamburger moet ‘kloppen’, net zoals bij een goed gerecht. De burgers van de winnaar zijn gemaakt van het beste vlees, wat ons betreft. Het is duidelijk te zien dat over het broodje goed is nagedacht en ze hebben veel aandacht besteedt aan het totaalplaatje. De kwaliteit, samenstelling en portionering van de ingrediënten moet een samenhangend geheel zijn, en dat is precies wat de nieuwe Hamburgerkoning van Rotterdam heel goed doet. En hoewel niet van invloed op de kwaliteit van de burger; de ambiance van de zaak werkt wel positief op de totaalervaring. Door plekken zoals de winnaar van dit jaar wordt er een nieuwe standaard gezet. Dat is heel positief, want hierdoor komt er een eet(hamburger)cultuur op gang.”

Online riep Bogue zijn volgers op om een favoriet aan te melden. De hamburgers van Eetcafé OPA, winnaar van vorig jaar Bar LEVEL, Breakaway Café, Ter Marsch & Co en bestelservice De Rotterdamsche Kookpot werden vervolgens door de juryleden Chefkok Nathan Meyer (Chefkok & Grillmeister) en Dennis Ebeli (Burgerconnaisseur) getetst Lettend op de juicyness van de burger, toppings, bun, prijs en de presentatie.

Het is de tweede keer dat ze deze award uitreikten. Vorig jaar ging de eer naar Bar LEVEL.

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram