Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

BarSchieweg.com: Blogs van onze reis door Zuid-Oost Azië

Half februari vertrokken we met het vliegtuig richting Bangkok voor een rondreis in Zuid-Oost Azië van 3,5 maand. We hebben ons laten vervoeren door werkelijk bijna alles en in alle soorten en maten. We hebben op de gekste plekken geslapen en heerlijk gegeten. Generatoren op Expeditie Robinson eilanden afgewisseld met hightech steden.

Na 2 maanden onderweg te zijn, wat overigens voelde als 2 weken, ben ik verhaaltjes gaan schrijven van onze f*cking vette avonturen. Ook is het bijna niet onder te brengen in woorden. Maar wachtend op een boot of zittend in een bus hebben we daar zeker tijd voor! En De foto’s en filmpjes van bijvoorbeeld onze tweedaagse tocht door de jungle van Laos, ziplines van berg naar berg, het slapen in een boomhut en het douchen met een uitzicht van kilometers jungle, zeggen denk ik meer dan dat ik kan beschrijven.

Lees hier al onze verhalen.
Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram