Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Bestemming Onbekend wordt Endingburgh Schotland

Het jaarlijkse Bestemming Onbekend weekend met mijn liefste maatjes bracht ons dit jaar in Edinburgh, Schotland.

“Waar we vorig jaar nog vinho verdes klapten in de Alentejo (Portugal), nipten we dit jaar aan de whisky! Ook dit jaar had de reisleiding de bestemming tot het laatste moment geheim weten te houden. Alhoewel, toen de profielfoto van onze gezamenlijke app groep veranderde naar een Schotse Hooglander lag het er toch wel dik bovenop…” – Le Club des Vins

De hoofdrolspelers van dit jaar zijn Jeroen, Hanneke, Niek (ingevlogen vanuit Hamburg), Jorien, Nadien, Hanneke, Peter en ik.

Nieuwsgierig naar Edinburgh? Bekijk onze 5 tips op Le Club de Vins. 

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram