Christien van de Sande

In deze volkstuin post ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden en waar ik blij van word. Rauw en Rotterdams met Zeeuwse nuchterheid. Ik hou van het bourgondische leven en sta graag op een snowboard. Ik kan me uren bezighouden met het monteren van filmpjes, maar het liefst reis ik de wereld rond. Ik werk als Project Manager & Content Marketeer bij internetbureau Level Level. En in m’n vrije tijd ben ik druk voor mijn eigen stichting The Holland Road waarin we verschillende Rotterdammers aan elkaar verbinden met spontane ontmoetingen.
About me

Een zaterdag in hashtags voor Le Club de La Bière

16 KM EN 16 BIER

“Waarom gaat t bij jou nou nooit ‘normaal’? Waarom moet het altijd gelijk zo extreem?” Dat waren de woorden van m’n moeder waar ik de dag na Boothstock Festival met knallende koppijn en kramp in m’n kuiten aan dacht.

Een dag in hashtags voor Le Club des Vins.

16 km en 16 bier!

Share this Story

Related Posts

The Holland Road op Facebook

Facebook Level Level

The Holland Road op Instagram